HCL.HR

Milestone objavio MotoGP 13 demo

Renato Pedišić 14.06.2013.   •   0 komentara


Zanima vas je li nadolazeći MotoGP 13 vrijedan vašeg teško zarađenog novca? Zašto se ne uvjerite u njegovu kvalitetu putem besplatnog demoa kojeg možete iskušati na PC-u i Xboxu 360.

MotoGP 13 demo dostupan je za besplatni download za PC i Xbox 360 platformu, objavio je Milestone na službenoj stranici igre.

U demou ćete moći birati između dva legendarna MotoGP vozača, Valentina Rossija i Marca Márqueza te odvoziti maksimalno tri kruga po stazi Gran Premi Aperol de Catalunya. Ono što će zainteresirati sve ljubitelje mijenjanja grafičkih postavki i prčkanja po opcijama igre je informacija kako će Options odjeljak igre biti u potpunosti otključan. Zbog tehničkih poteškoća Milestone nije uspio objaviti demo igre za PlayStation 3 te će se on na PSN-u pojaviti tek 19. lipnja.

Vlasnici Xboxa 360 svoju demo verziju MotoGP-a 13 mogu nabaviti putem XBLA servisa, a PC gameri demo primjerak igre mogu skinuti putem GamersHella. Prije skidanja preporučujemo da pogledate promotivni trailer koji je objavljen uz demo, a koji pokazuje što možete očekivati u njemu.

Puna igra za PlayStation 3, PlayStation Vitu, Xbox 360 i PC izlazi pred kraj ovoga mjeseca, točnije 21. lipnja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?