HCL.HR

Minecraft dostupan za PS3, u 2014. dolazi na PS4 i Vitu

ToxarE 17.12.2013.   •   2 komentara


Minecraft u verziji za PlayStation 3 od danas je dostupan na američkom PSN-u, a na europski stiže ubrzo. Verzije za PS4 i PS Vitu doći će tijekom 2014. godine, najavio je Mojang.

Nakon što se prije nekoliko dana prodao u 10 milijuna izdanja za X360 platformu, Minecraft polako grabi prema novim konzolama. Prva na redu je PlayStation 3, što znamo već od Sonyjeve najave s Gamescoma, no sada smo dobili i datum izlaska. Igra je od danas dostupna na američkom PSN-u, što znači da bi na naš lokalizirani PSN trebala stići u nekoliko narednih dana.

Ubrzo nakon izlaska, uz PS3 verziju bi se trebali pojaviti i različiti skinovi i paketi tekstura specifičnih za PlayStation platformu. Što se sadržaja tiče, igra sadrži sve što i edicija za X360, te će ubuduće obje platforme dobivati jednaka ažuriranja i dodatke.

Povodom ove objave razvojni tim Mojang podsjetio nas je i da će Minecraft u bližoj budućnosti kopati i graditi na PlayStation 4 i PlayStation Vita platformama. Ta bliža budućnost je 2014. godina, bez preciznog datuma. Trenutno nije poznato hoće li te verzije imati neke posebne sadržaje ili funkcije, odnosno hoće li u bilo kojem smislu biti kompatibilne s verzijom za PS3.

Komentari (2)

  • covjek.sarma

    17.12.2013 - 11:34

    Zna li netko da li ce ps3 minecraft biti kompatibilan sa pc verzijama, tj. hoce li se moci spajati na rentane servere. Recimo prijatelji se spajaju sa PC-a, ja s PS3? Također, hoce li se moci korisiti modovi?

  • CommanderEarion

    17.12.2013 - 11:59

    Dobri su…..trebalo im je nesto manje od dvoje godine ali bolje ikad nego nikad 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?