HCL.HR

Minecraft: Story Mode dobiva treću epizodu uskoro, pogledajte trailer

Igor Belan 20.11.2015.   •   1 komentara


Telltale je dosljedan po pitanju brzine izdavanja novih epizoda svog Minecraft serijala – treća epizoda dolazi već sljedeći tjedan, a upravo je dobila i prikladan trailer.

Treća epizoda Minecraft: Story Modea nosi naslov The Last Place You Look i stiže već sljedećeg tjedna, 24.11. na sve platforme (PC, Mac, Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, iOS i Android).

Ova objava iz Telltalea još jednom pokazuje da će epizode za ovaj avaynturistički serijal igara stizati u kraćem razmaku od uobičajenog za Telltale, nakon što su drugu epizodu na iznenađenje mnogih objavili svega tjedan dana nakon objave prve.

Uz najavu datuma izlaska objavljen je i trailer za treću epizodu, ali ima ponešto spoilera pa ne preporučamo da ga pogledate ako niste odigrali prijašnje dvije epizode.

Mi ovakve epizodne igre recenziramo na način da napišemo kritiku prve epizode i onda se vratimo istoj recenziji sa završnim komentarima nakon što odigramo cijelu sezonu. Naš Dominik je nedavno prvoj epizodi zamjerio bezvezan scenarij i usporen zaplet uz prikladno osrednju ocjenu, no cijela stvar se još stigne popraviti do kraja sezone.

Kako se vama zasad sviđa Minecraft: Story Mode?

Komentari (1)

  • MataDok24

    21.11.2015 - 12:13

    Hocete rezencirati Life Is Strange?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?