HCL.HR

Ne brinite, Minecraft neće zaobići Nintendo Switch

Zoran Žalac 13.04.2017.   •   1 komentara


Globalno popularni Minecraft od idućeg mjeseca bit će igriv u još jednoj inačici, onoj za Nintendo Switch konzolu. Uz to, na Switch dolazi i Minecraft: Story Mode.

Minecraft Glide

Imamo zagonetku za vas. Ide ovako: igrate ga na PC-u, igrate ga na svom mobitelu, igrate ga na PlayStationu, igrate ga na Xboxu, igrate ga na Viti pa čak i Wii U, ma koja to igra stiže na Nintendo Switch? Riječ je, naravno, o Minecraftu koji će 11. 05. dobiti svoje dvanaesto izdanje, ne računajući posebnu Windows 10 verziju.

Minecraft će u Switch verziji podržavati mrežni i lokalni multiplayer. U mrežnom će zajedno moći igrati do osam igrača, dok će se u lokalnom družiti do četvero u split-screen modu ili tabletop modu. Posebnost Switch verzije bit će Super Mario paket uz kojega igrači moći istraživati kockasti svijet kao Mario, Luigi i ostali likovi Nintendovog serijala.

Osim ove najave dobili smo potvrdu da će i Minecraft: Story Mode izaći na Switchu, čisto da se ne možete potužiti kako vam na Nintendovoj konzoli fali kockaste zabave.

Komentari (1)

  • Antonio Medvidovic

    27.04.2017 - 13:53

    Loša je meni minecraft to su igre za djecu malu nezz kako neko ovo može igrati

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?