HCL.HR

Mirror’s Edge 2 na službenim stranicama Electronic Artsa

ToxarE 31.05.2013.   •   3 komentara


Nakon što je nakratko osvanuo na stranicama njemačkog Amazona kao X360 naslov, Mirror’s Edge 2, koji još uvijek nije službeno najavljen, pojavio se i na stranicama Electronic Artsa.

Prije tjedan dana pisali smo kako se Mirror’s Edge 2, koji još uvijek nije službeno najavljen, pojavio na stranicama njemačkog Amazona kao Xbox 360 naslov. U međuvremenu se isti naslov pojavio i u ponudi talijanskog Amazona, ali kao Xbox One naslov, što je potaknulo spekulacije o tome se radi o igri ekskluzivnoj za Microsoftovu novu konzolu. Iako bi takvo što zasigurno naljutilo mnoge fanove Mirror’s Edgea koji ne preferiraju Microsoftove konzole, takav razvoj situacije definitivno je moguć gledajući da su EA i Microsoft nedavno najavili novo partnerstvo. Osim toga, Microsoft je najavio 15 ekskluziva za Xbox One – Mirror’s Edge mogla bi biti jedna od tih.

No danas taj cijeli misterij oko Mirror’s Edgea 2, odnosno samog postojanja igre koja još uvijek nije ni službeno potvrđena od izdavača, dobiva novi preokret. Ovaj put naslov igre nije uočen na nekoj stranoj web lokaciji, već na domaćem terenu – na web stranicama Electronic Artsa. Neko vrijeme mogli ste taj unos za Mirror’s Edge 2 u Help Centeru EA-ovih stranica vidjeti putem ovog linka, ali greška je ubrzo uočena i taj isti link sada ne vodi nigdje.

U svakom slučaju, sve je jasnije da Mirror’s Edge 2 uistinu postoji i da će ga EA uskoro službeno najaviti. Ako nas pitate, učiniti će to na E3 sajmu za 10-ak dana.

Komentari (3)

  • goldfinger

    31.05.2013 - 12:25

    Ako će bit XBox exkluziva,onda je to u k.

    • JaBitiTarzan

      @goldfinger, 31.05.2013 - 13:02

      Naravno, nije nužno odigrati baš sve.

  • danielmaibaum2709

    01.06.2013 - 08:35

    samo da dođe za pc 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?