HCL.HR

Mislili ste da Call of Duty: Black Ops nema priču?

Zoran Žalac 21.09.2015.   •   5 komentara


Ako ste nekim nesretnim slučajem pomislili kako priču u Call of Duty: Black Ops serijalu čine samo ekrani učitavanja između napucavanja, Treyarch vam novim videom poručuje da ste se gadno prevarili.

Budimo realni, Call of Duty igre nikada nisu bile poznate po svojim pričama. Prije pet godina razvojni tim Treyarch pokušao je to promijeniti s prvim Black Opsom, a od tada je nekako krenuo i trend pojavljivanja poznatih glumačkih imena u CoD igrama – točnije njihovim singleplayer kampanjama koje dobar dio fanova obično ni ne igra nego samo uskoče u multiplayer.

Usprkos Kevinu Spaceyju, Garyju Oldmanu, Edu Harrisu i drugim poznatim holivudskim facama, Call of Duty nakon originalnog Modern Warfarea nikada zapravo nije uspio složiti priču vrijednu pamćenja. Ali da se definitivno trudio složiti barem nešto pokazuje nam rekapitulacija dosadašnjeg gradiva Black Ops serijala, kao svojevrsni uvod u nadolazeći Black Ops 3.

Zamislite samo – priče dvaju prošlih igara vremenski se protežu kroz čak 112 godina! A da se tu ima što ispričati dovoljno govori činjenica da je Treyarch u tu svrhu pripremio video od deset minuta. Istina, to je uvjerljivo najdosadniji video koji smo susreli ove godine, ali hej – poanta je poanta, a Black Ops doista ima priču. Sapunicu čitavu.

Komentari (5)

  • pesek32

    21.09.2015 - 12:23

    Ja sam uvijek igrao singleplayer u CoD-u i baš mi se u BO priča nije svidjela.

  • lucho-CRO

    21.09.2015 - 15:45

    Ja sam veca budala od tih sto su to napravili kad gledam cijeli video u nadi nekog gameplaya, a prakticki odgledao prezentaciju u PowerPointu -.-

    • Juventino

      @lucho-CRO, 21.09.2015 - 16:50

      Svaki ti dala, moga si fino mišem vidjeti ima li gameplaya.

    • lucho-CRO

      @lucho-CRO, 21.09.2015 - 17:56

      Mah preko moba sam bio a signal los pa kad prebacim na sredinu ili kraj mogu napravit generalku na autu haha

  • ck7

    21.09.2015 - 21:38

    Ovo se isplatilo pogledati..bezveze potrošio 20sec života

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?