HCL.HR

‘Mobilni Animal Crossing’ Castaway Paradise ušao u betu na iPadu

Dominik Bošnjak 21.06.2014.   •   0 komentara


Relaksirajuća mobilna avantura koju potpisuje Stolen Couch Games studio je ranije ovog tjedna službeno ušla u betu na iPadu.

Beta testiranje Castaway Paradisea, nezavisnog mobilnog uratka inspiriranog Animal Crossing i Harvest Moon serijalima je službeno započelo. Ova se simpatična igra, naime, prije nekoliko dana pojavila na stranicama iOS App Storea u Australiji, Kanadi, Novom Zelandu i – Vijetnamu!

Nizozemski studio Stolen Couch Games opisuje Castaway Paradise kao “momentalni odmor na vašem vlastitom tropskom otoku” na kojemu možete raditi što god poželite. Od kupovanja i isprobavanja krpica, hvatanja kukaca i sadnje usjeva do pomaganja susjedima, renoviranja egzotičnih lokacija i sudjelovanja na raznim sezonskim događanjima koja su vezana uz stvarne kalendarske datume, ovaj naslov vam zaista nudi pregršt opcija za relaksaciju.

Nažalost, ni najava obećavajućeg hibrida Animal Crossinga i Harvest Moona ne može proći bez onog problematičnog “ali”. Konkretno, skepsu u vezi Castaway Paradisea izaziva igrin “besplatni” poslovni model koji bi zbog velikog naglaska na konstantnom trošenju valuta kroz razne aktivnosti mogao potpuno uništiti ovaj inače perspektivan naslov. Hoće li se to zaista dogoditi ili će nas nizozemski nezavisni razvojni studio uspjeti iznenaditi?

Odgovor na ovo pitanje bi trebali znati do kraja godine, a vjerojatno i ljeta, kada se očekuje da će Castaway Paradise službeno biti dostupan na iPadima diljem svijeta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?