HCL.HR

Moći ćemo igrati Far Cry 4 co-op bez da kupimo igru

nebel 13.06.2014.   •   3 komentara


PS3 i PS4 igrači imat će priliku zaigrati Far Cry 4 co-op bez da posjeduju igru – downloadanjem posebnog klijenta koji sadrži sve igrine značajke osim single-player misija.

Ubisoft je objavio kako će kooperativno igranje Far Cryja 4 biti moguće čak i ako ne kupimo samu igru. Doduše, riječ je o značajki ekskluzivnoj za PlayStation 3 i PlayStation 4 igrače s PS Plus pretplatom. Bit će realizirana putem posebnog klijenta koji će gameri bez igre moći preuzeti, a koji će uključivati čitav igrin sadržaj – osim single-player misija.

Developeri trenutno rade na tome da co-op igranje učine zahtjevnijim nego kada igrač igra sam, a još uvijek traže najbolji način za postići taj efekt. Inače, drugi igrač u co-opu bit će Hurk iz Far Cryja 3, što je prvi put da se neki lik u franšizi pojavljuje dva puta.

Ideja s besplatnim co-opom svakako je interesantna i vjerujemo kako će velik broj gamera odlučiti prvo isprobati igru na taj način prije nego je doista i kupi. Slonove Far Crya 4 jašemo od 18. studenog na PC-ju, PlayStationu 3, PlayStationu 4, Xboxu 360 te Xboxu One.

Komentari (3)

  • markogal

    14.06.2014 - 11:01

    da mi je znat koliko im je sony platio za ovo

  • manjamax

    14.06.2014 - 11:32

    Tako vam i treba Xbox fanovi 😉

  • AnonDogi

    14.06.2014 - 11:54

    Blago kasnite…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?