HCL.HR

Modern Warfare 2 – trailer i datum izlaska

Zoran Žalac 15.05.2009.   •   0 komentara


Promotivni video materijal nadolazećeg Modern Warfarea 2 otkrio je vrlo malo o samoj igri, no zato smo dobili datum izlaska.

Games Developer Conference ovih nam dana donosi toliko novih materijala i vijesti vezanih uz dotične, da ih jednostavno ne možemo sve pohvatati. No ipak, danas smo pronašli nešto više vremena kako bi vas obavijestili o značajnijim događajima ovogodišnje konferencije proizvođača igara.
Prva i vjerojatno najzvučnija vijest dolazi nam iz Activisiona koji je servirao prvi trailer za nastavak uspješne pucačine Call of Duty 4: Modern Warfare. Promotivni video materijal zapravo i ne otkriva ništa o samoj igri, u što se možete uvjeriti klikom pod opširnije, ali nekoliko stvari zapelo nam je za oko. U prvom redu, za datum izlaska postavljen je 10. studeni, što nije nikakvo iznenađenje jer je većina igara iz CoD serijala izlazila u 11. mjesecu. Druga stvar je ta da se Modern Warfare odvaja od Call of Duty franšize. Naime, u traileru se uopće ne pojavljuje Call of Duty logo, dok se igra isključivo oslanja na ime Modern Warfare 2.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?