HCL.HR

Mojang će napraviti igru u 60 sati

Nikola Bunjevac 15.02.2012.   •   2 komentara


Mojang organizira dobrotvorni događaj pod nazivom Mojam u kojemu će kompletna ekipa sudjelovati u izradi igre u 60 sati.

Ovog petka s početkom u 17 sati tvorci Minecrafta će početi kreirati potpuno novu igru od temelja s planom da ju završe u narednih 60 sati. Riječ je o dobrotvornom događaju nazvanom Mojam i organiziranom u suradnji Mojanga i ekipe s HumbleBundle.com. Cijeli događaj moći ćete pratiti uživo, a ukoliko se odlučite donirati koji dolar, ne samo da ćete pomoći u dobrotvorne svrhe već ćete dobiti i igru čiju izradu pratite. Interesantno, zar ne?

Kao motivaciju za doniranje, Mojang u postu na svom blogu obećava i neke luckaste stvari koje će napraviti kada dostignu određene svote novca. Osim toga, obećali su i poneki poklon za pratitelje eventa, a održati će se i sesija P&O (pitanja i odgovora). Pratite @mojangteam i @notch za obavijesti i koristite hashtag #Mojam za postavljanje pitanja vezanih uz ovaj projekt.

No prije početka Mojama, Mojangovci moraju izabrati žanr i temu po kojima će raditi igru, a tu nastupate vi. Finalna verzija igre biti će kombinacija kategorija s najviše i najmanje glasova u anketama na Mojang blogu.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?