HCL.HR

Monster Hunter 3 Ultimate dobio datum izlaska za Europu, stiže i demo

Igor Belan 17.01.2013.   •   1 komentara


Nintendo i Capcom obradovali su europske ljubitelje popularnog Monster Huntera konačnim otkrivanjem datuma izlaska Monster Huntera 3 Ultimate za 3DS i Wii U.

Monster Hunter 3 Ultimate izlazi 22. ožujka u Europi ekskluzivno za Nintendo 3DS i Wii U platforme, a osim u kutiji u trgovinama biti će odmah dostupan i kao digitalni download u 3DS, odnosno Wii U eShopu.

Riječ je zapravo o istim igrama za obje platforme, s time da je Wii U verzija u FullHD rezoluciji te podržava neke naprednije multiplayer mogućnosti. Vlasnici obje verzije moći će prebaciti svoj save data, odnosno spremljeni napredak u igri, s Wii U verzije na 3DS verziju i obrnuto. To će naravno omogućiti da nakon uživanja u HD rezoluciji s Wii U verzijom kod kuće, nastavite avanturu i u pokretu na 3D sposobnom ekranu 3DS konzole.

Nintendo 3DS verzija pored singleplayer iskustva podržavati će samo lokalni multiplayer za do četiri igrača, dok će Wii U verzija podržavati i online kooperativno igranje – također do četiri igrača. Također će biti moguć cross-platform multiplayer u smislu da jedan igrač igra na svom 3DS-u, a drugi na Wii U konzoli i to putem lokalne wireless konekcije. Vlasnici Wii U konzole također će moći koristiti mikrofon na Wii U GamePadu za glasovnu komunikaciju s ostalim monster hunterima.

Pored samog datum izlaska igre, Capcom i Nintendo objavili su danas i da će europski eShop za 3DS i Wii U 21. veljače dobiti besplatnu demo verziju igre. Svi oni neupoznati s popularnim Monster Hunter serijalom moći će tako isprobati jednu početničku i jednu napredniju singleplayer misiju te birati između ukupno 12 oružja kojima će trebati savladati čudovišta zvana Lagombi i Plesioth.

Pronašli smo prvih sat vremena igre u FullHD rezoluciji tumarajući internetom pa ako želite vidjeti kako ovaj 3DS/Wii U naslov izgleda u svojoj Wii U inačici, udarite po tom play dugmiću ispod.

Za rasprave o Wii U konzoli provjerite naš Wii U podforum.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?