HCL.HR

Najavljen Monster Hunter World za igrače koji se srame hvatati Pokemone

Zoran Žalac 13.06.2017.   •   2 komentara


Capcom je najavio prvu multiplatformsku igru Monster Hunter serijala nakon jako dugo vremena. Pogledajte kakva ćemo sve čudovišta loviti po otvorenom svijetu!

MHWorld_E3_art1

Capcomov serijal Monster Hunter na zapadnom tržištu nikada nije bio popularan kao u Japanu, a tome je svakako kumovala činjenica da su igre često kasnile s izlaskom na zapadu te da su zadnjih godina izdavane isključivo za Nintendove konzole. Međutim, sinoć na Sonyjevoj konferenciji – preokret.

Šuškanja otprije tjedan dana potvrđena su kada je najavljen Monster Hunter World trominutnim videom u kojemu igrač nakon kraćem navigiranja džunglom hvata velikog dinosaura u zamku i pokušava ga oboriti prije nego se u borbu umiješa leteći gmaz.

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji. Igra je najavljena u verzijama za PlayStation 4 te Xbox One, ali i PC, iako će ova PC verzija malo kasniti s izlaskom.

Komentari (2)

  • Goran1234

    13.06.2017 - 15:01

    ?

  • Smoolex

    13.06.2017 - 15:35

    Bilo bi mi draže da čudovišta nisu na bazi dinosaura, već više raznolikija i više izmišljenija, a ono dobro je.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?