HCL.HR

Mother Russia Bleeds vraća klasičnu makljažu na PC

ToxarE 03.05.2014.   •   4 komentara


Ultra nasilna borilačka igra smještena u alternativni Sovjetski savez 80-ih pokušat će vratiti sjaj beat’em up žanru na PC, Mac i Linux platformama u 2015. godini.

Ako vas je neobični naziv Mother Russia Bleeds zaintrigirao, šanse su da će vas zainteresirati i ideja klasične 2D makljaže koju spomenuta igra nastoji vratiti na scenu. Developer Le Cartel najavio je dotični naslov za PC, Mac i Linux platforme s planiranim izlaskom tijekom 2015. godine, a svoju odluku da se posveti žanru koji je bio popularan prije dvadesetak godina s igrama kao što su Final Fight i Streets of Rage, pojasnio je ovim riječima:

„Gledajući unatrag na zlatno doba brawler žanra, svi se sjećamo kako je bilo moćno prebijati neprijatelje u uvjerljivim (a ipak pretjerano naglašenim) svjetovima. U zadnje vrijeme nismo mogli utažiti tu žeđ. Ne mislimo reći da nedavne makljaže nisu bile dobre, već radije da one u recentnom sjećanju nemaju isti duh kao one koje su okupirale toliko mnogo našeg vremena tijekom zlatnog doba žanra.“ – poručuje ekipa iz Le Cartela.

Mother Russia Bleeds stavit će nas u ulogu antiheroja koji je ovisnik o drogi i bježi iz zatvora kako bi izvršio svoju psihotičnu (ili možda psihopatsku) osvetu. Pridružit će mu se još trojica drugih robijaša, a igru ćemo shodno tome moći zaigrati kooperativno s još troje igrača. Sudeći po vizualnom stilu, ne možemo se oteti dojmu da je igru inspirirao Hotline Miami, no koliko je to istina prosudite sami u sljedećem traileru.

Komentari (4)

  • Me666

    03.05.2014 - 10:25

    Brutala.

  • l)oolvl

    03.05.2014 - 13:16

    bogami ovakvih igara fali

  • ck7

    03.05.2014 - 14:12

    ovo bih igrao 🙂

  • goldfinger

    03.05.2014 - 14:40

    Ovo me vraća u vrijeme Renegade-a & Target Renegade-a na zx-u……….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?