HCL.HR

MotoGP 13 najavljen – imamo prve detalje

Renato Pedišić 16.01.2013.   •   4 komentara


Nakon dvogodišnje pauze otkad je zatvoren Monumental Games, tvorac posljednja dva MotoGP-a, najavljena je sljedeća iteracija u serijalu – stiže u lipnju, a na njoj će raditi talijanski Milestone.

MotoGP 13, novi nastavak serijala čija je proizvodnja obustavljena prije otprilike dvije godine, dolazi nam u lipnju ove godine, a njegove se izrade uhvatio nitko drugi do poznatog talijanskog proizvođača trkaćih igara – Milestonea.

Milestone u svojoj skoro 20 godina dugoj povijesti ima mnogo dodirnih točaka kako s automobilizmom, tako i s motorističkim utrkama, a poznat je njihov rad na čak dva MotoGP-a, prije nego su serijal preuzeli Capcom te Monumental. Ovaj novi nastavak na tržište bi trebao izaći osnažen novim engineom koji navodno donosi “redizajniranu grafiku, novu fiziku i bolje ponašanje motocikala”.

Career mod bi nas trebao provozati kroz cijelo MotoGP natjecanje i staviti nas u zaštitno odijelo pravog vozača, a moći ćemo i iskušati svoje vještine u IRTA Testu te uskočiti u Quick Race mod. Multiplayer će također biti prisutan u igri, a obećavaju kako će “vjerno prikazati uzbudljiva natjecanja – inspirirana stvarnim klasičnim MotoGP elementima”.

MotoGP 13 dolazi u lipnju 2013. godine za PlayStation 3, Vitu, Xbox 360 i PC, a promotivni teaser trailer igre možete pogledati podno teksta.

Komentari (4)

  • hitman92

    16.01.2013 - 18:35

    jedva cekam ovo napokon jedan motogp naslov koji obecava.koliko ce biti dobar ostaje nam da cekamo datum izlaska igre,ima dosta a sada sam vec nestrpljiv

  • -Aragorn-

    16.01.2013 - 18:58

    nadam se da neće bit neka teška glupost

    • shakesfeaR

      @-Aragorn-, 17.01.2013 - 12:39

      A ja se samo nadam da će imati kameru kao na (ako se ne varam) MotoGP3. Uživao sam prolazeći zavojima kao da vozim pravi motor…

  • SnakeCRO

    19.01.2013 - 15:18

    Sva sreća pa nisu oni drugi Talijani BlackBean Studio. Iako ne očekujem ništa posebno od ovih.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?