HCL.HR

Mount & Blade II: Bannerlord stiže na Gamescom

Stjepan Fikter 29.07.2015.   •   3 komentara


Novi naslov unutar Mount & Blade serijala imat će demonstraciju na Gamescomu i vrlo vjerojatno podići broj prodanih primjeraka serijala koji je sada na šest milijuna.

Developer TaleWorlds Entertainment otkrio je kako idući tjedan dolaze na Gamescom radi prezentiranja Mount & Blade II: Bannerlorda. Nažalost po obične igrače, prezentacija će se održati iza zatvorenih vrata pred predstavnicima različitih medija, ali da ekipa ne bude u potpunosti razočarana, u isto vrijeme trebao bi stići novi trailer, kao i dodatne informacije o igri.

Uz ovu objavu, TaleWorlds je također otkrio kako su tri igre i njihove ekspanzije došle u ruke šest milijuna igrača na što kažu: “Serijal koji je do sada prikupio više od šest milijuna prodanih jedinica omiljen je među igračima zbog svog osvježavajućeg sandbox gameplaya koji se vrti oko slobode igrača.”

Oni malo upoznatiji s ovim naslovima, također znaju da sanbox element nije jedini razlog za impresivne prodajne brojke budući da je igra vidjela brojne modove koji su u potpunosti promijenili izgled i gameplay.

Komentari (3)

  • Fishgrobar

    29.07.2015 - 16:09

    Obozavam Mount & Blade i jedva cekam ovaj novi nastavak.

  • Trevor

    29.07.2015 - 16:30

    proveo sam sate i sate igrajući M&B i Warband na kršu od kompa. Najjača indy igra ikad.

  • DjokaBA

    29.07.2015 - 16:47

    Zbog modova je sigurno prodato vise od milion kopija ove igre.. najbolje je za modanje, a i genijalna igra.. stotine sati sam bacio u nju i i dalje je igram sa LOTR modom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?