HCL.HR

Možda uskoro dobijemo spoj Duke Nukema i Gears of Wara

Juraj Bevandić 25.11.2016.   •   6 komentara


Šef Gearboxa Randy Pitchford na Twitteru je fanu koji je tražio spoj Gears of Wara i Duke Nukema odgovorio kako bi se uskoro mogao obradovati novom najavom koji pripremaju.

duke nukem gears of war

Šef Gearboxa Randy Pitchford koji voli pompozne najave novih projekata malo nas je zaintrigirao i prestrašio komentarima na Twitteru. Naime, jedan fan je predložio Duke Nukem igru u Gears of War svijetu ili sličnu sintezu dvaju serijala, a Randy je na to odgovorio da će 1.12. najaviti nešto što bi ga moglo obradovati. Čak i je na kraj Tweeta stavio i sugestivni smajlić, bezobraznik.

Pretpostavljamo da će ta najava 1.12. biti izvedena na The Gaming Awards ceremoniji, što samo daje više kredibiliteta glasinama da se sprema nešto veliko. No također postoje neke sasvim izgledne pretpostavke da se radi samo o DLC paketu za Gears of War 4 u kojem ćemo dobiti Dukea kao igrivog lika, kao što smo nedavno dobili reperski duo EL-P i Killer Mike na isti način.

No ako se radi o potpuno novoj igri tek to bi moglo biti posebno zanimljivo. Vjerojatno bi puno ljudi htjelo čisto vidjeti može li šašavi Duke spasiti Gears of War od toga što se shvaća preozbiljno. No, postoji šansa da bi toliko čište mačo moći dviju opadajućih franšiza u jednoj igri odbilo mnoge ljude od same ideje. Mi se samo nadamo da se neće ponoviti Duke Nukem Forever.

Koliko ste vi zainteresirani za ovakvu sarmu serijala? Čemu se nadate?

Komentari (6)

  • nikola2222253

    25.11.2016 - 16:15

    Mislim da je to jako losa ideja.

  • Mixa

    25.11.2016 - 16:45

    Mislim da je veoma dobra ideja. 🙂 Odmah mi je palo na pamet kako bi to moglo da izgleda. 😀 Ne bih voleo da bude bas ”sarma” kako je gore navedeno, vec da to bude pravi, cistokrvni Duke Nukem koji ce koristiti engine koji pokrece Gears of War 4. Znaci, da bude TPS, sa istim ili slicnim gameplay-om kao Gears of War serijal, uz odlicnu grafiku i, naravno, u Duke Nukem univerzumu. Mislim da bi to bio hit naslov koji bi ponovo oziveo Duke Nukem fransizu.

  • Toka123

    25.11.2016 - 17:08

    Oce li to bit TPS il FPS.Bas me zanima.

    • darijoman

      @Toka123, 25.11.2016 - 18:18

      Vjerojatno TPS jer ima i Duke Nukem serijala kao TPS kao Time to kill i Planet of babe

  • darijoman

    25.11.2016 - 18:19

    Bila bi to cool igra 😉

  • Artyom

    25.11.2016 - 22:22

    Randy Pitchford – čovjek koji ne zaslužuje ništa drugo osim zatvora.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?