HCL.HR

Murdered: Soul Suspect – novi trailer i detalji

Stjepan Fikter 06.06.2013.   •   5 komentara


Square Enix je uz objavu novih detalja za nadolazeći Murdered: Soul Suspect pripremio i CGI trailer koji nam detaljnije prikazuje kako je Ronan O’Connor završio kao duh.

Nakon Murdered: Soul Suspect teasera kojeg smo imali prilike vidjeti u veljači, Square Enix je izašao s novim detaljima o igri. Tako smo saznali da će se radnja odvijati u Salemu, Massachusetts gdje ćemo preuzeti ulogu detektiva Ronana O’Connora koji će morati riješiti vlastito ubojstvo. Nakon što je izgubio život, O’Connor je zaglavio u svojevrsnom čistilištu, svijetu naziva Dusk, a prije nego pronađe mir u zagrobnom životu, morat će svog krvnika privesti pravdi.

Budući da je O’Connor postao duh, dobio je natprirodne sposobnosti koje će mu pomoći dok istražuje u Salemu. Iako zbog svog stanja neće moći razgovarati s detektivima koji rade na slučaju njegova ubojstva, nove vještine koje je stekao kao duh, omogućit će mu da čita misli od živih ljudi te da utječe na njihove postupke. Uz to, morat će razgovarati s ostalim duhovima koji nastanjuju Salem jer će upravo oni biti dio rješenja slagalice koja će otkriti tko je zaslužan za ubojstvo.

Murdered: Soul Suspect stiže početkom iduće godine na PC, PS3 i X360 platforme.

Komentari (5)

  • Branjo84

    06.06.2013 - 09:11

    Dobra

  • Majmunko83

    06.06.2013 - 10:17

    Neki ce reci da sam picajzla. Ali….pred kraju videa kad protagonist ocito postane duh i odjednom vidimo svijet duhova koji ga okruzuje,tj vidimo stvari koje on sad vidi kao duh na drvetu takodjer vidimo objesenog duha. To jednostavno nema smisla.

    • tryon

      @Majmunko83, 06.06.2013 - 10:31

      mozda je tako umro? i nemaju svi sposobnost biti "zivi" kao duhovi. ili sam totalno u krivu ili sam i sam jeben detektiv 😀

  • maxim.x

    06.06.2013 - 15:03

    Izgleda zanimljivo ali nekako mi se cini da bi mi bilo zanimljivije da glavni lik nije duh, ovako imaju potencijala da odu u sulude smjerove sa igrom i pricom.

  • DjokaBA

    06.06.2013 - 15:58

    meni se svidja, ovo je nesto novo… interesantno je za sad, praticu ovu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?