HCL.HR

MX vs ATV All Out dobio datum izlaska

Zoran Žalac 06.01.2018.   •   1 komentara


Iz THQ Nordica stigla nam je obavijest kako njihova prljava i ekstremna igra off-road tematike na aktualne platforme stiže u trećem mjesecu ove godine.

mxatvps4

Ako vam prošle godine DiRT 4, Gran Turismo Sport i Project CARS 2 nisu zadovoljili vaše apetite za off-road vožnjom, u 2018. ćete u ponudi imati nekoliko zasebnih igara te tematike, i to vrlo brzo jer stižu u prvom tromjesečju. Osim Gravela, tu je i MX vs ATV All Out koji je jučer rezervirao izlazak za 27. 03. Izlazak se odnosi na sve tri verzije – PC, PS4 te XBOX. Ako igru naručite prije tog datuma, dobit ćete rani pristup istoj četiri dana prije izlaska.

All Out je inače prvi pokušaj MX vs ATV serijala da se smjesti u nešto otvorenijem modelu, s velikim svijetom koji je slobodan za istraživanje. Naravno, glavno jelo bit će natjecanja u Supercross, Opencross, Nationals, Waypoint i Tag disciplinama, kao i izvođenje ludih trikova prilikom vožnje. Igra će osim glavnog moda karijere imati i online multiplayer za 16 igrača, te lokalni MP putem split-screena za dvoje igrača.

Komentari (1)

  • tree_boa22

    06.01.2018 - 20:06

    Vozio sam Motocross par godina i kad vidim kako ovo mutavo izgleda odma izgubim volju za ovakvom igrom 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?