HCL.HR

Na internet isplivao screenshot cenzure u South Park: The Stick of Truth

ToxarE 03.03.2014.   •   4 komentara


Ako South Park: The Stick of Truth planirate zaigrati u nekoj od verzija za konzole, očekujte vidjeti točno ovakvu poruku koja cenzurira animacije uglavnom vezane uz analne sonde.

Nedavno smo pisali o cenzuri kojom je pogođena europska verzija nadolazeće igre South Park: The Stick of Truth, a danas možete pogledati kako je cenzura zapravo provedena.

“Navedene scene navodno su zamijenjene tekstom na ekranu koji opisuje što se događa iza cenzuriranog sadržaja, a doznali smo i o kojim je scenama riječ: tu je mini igra s doktorom koji provodi abortus na igraču, zatim tu proceduru igrač provodi na Randyu Marshu, a tu je i punih pet scena s analnim sondama.”, napisao je to naš Duje u svojoj vijesti prije tjedan dana, a u međuvremenu je korisnik Reddita DutchAmerican93, koji je igru greškom dobio ranije nego što je trebao, objavio sliku koja pokazuje navedenu cenzuru u akciji.

South Park: The Stick of Truth

Dakle, umjesto prikazivanja kompletnih animacija u točno sedam scena u igri (uglavnom povezanih s analnim sondama), gameri iz Europe dobivaju vrlo deskriptivnu poruku od kreatora igre, uz jasnu naznaku da su sâmi kreatori razočarani činjenicom da to uopće moraju raditi.

Mi South Park: The Stick of Truth igramo već neko vrijeme, no tek od sutra, kad igra izlazi u Americi, možemo pričati o detaljima. Sutra očekujte da će svi veći svjetski mediji objaviti svoje recenzije, a očekujte tada i našu. Igra na europsko tržište izlazi 7. ožujka u verzijama za PC, PS3, X360, a kao što smo već isticali – ovaj oblik cenzure pogađa samo konzolaške verzije, ne i onu za PC.

Komentari (4)

  • MrmAngeluS

    03.03.2014 - 16:30

    Nema cenzure na PCu? Yay 😀

  • Raichucuca2

    03.03.2014 - 17:11

    PC master race!

  • Black op

    03.03.2014 - 18:18

    Pa sta hocete merkelova hoce da sprijeci nastanak novog hitlera :D….3. put….

    • crocop97

      @Black op, 04.03.2014 - 15:34

      ona je novi hitler

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?