HCL.HR

Na Kickstarteru osvanuo novi domaći projekt Bubble Struggle: Adventures

Stjepan Fikter 11.09.2014.   •   1 komentara


Od tvorca popularne internetske igre Bubble Struggle stiže Kickstarter kampanja za njezin nastavak koji će po riječima developera biti jednostavan, ali izazovan.

Prije deset godina Krešimir Cvitanović napravio je Bubble Struggle, online igru koja se mogla naći i pod imenom Bubble Trouble, a u kojoj je cilj bio uništavati opasne balone. Do današnjeg dana zaigrana je više od 350 milijuna puta, a našla se i na listi top 10 najpopularnijih flash igara 2008. godine.

Krešimir se sada odlučio na kreiranje nastavka, za čiji je razvoj izabrana Kickstarter platforma koja bi trebala pomoći u financiranju projekta. Nova igra naziva Bubble Struggle: Adventures bazirat će se na već funkcionalnoj mehanici koja, mada jednostavna, pruža dovoljno izazova da bude zabavna. Osim uništavanja balona, očekuju nas i zagonetke, spuštanje po užetu, nova oružja, klizanje po ledu te borba s bossovima. Najavljena je i podrška za dva igrača, kao i level editor, dok će sama igra imati oko 300 nivoa.

Više detalja o igri možete saznati na stranicama njene Kickstarter kampanje. Kampanja traje još 30 dana, a cilj joj je skupiti 25,000 dolara. U slučaju uspješnog financiranja Bubble Struggle: Adventures ćemo moći zaigrati na PC-ju, Macu, Linuxu, iOS-u, Androidu te Ouyi.

Komentari (1)

  • Croato

    11.09.2014 - 15:46

    Nisam ni znao da je Hrvat napravija igru… Odlično 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?