HCL.HR

Nabavite Heavy Rain demo već danas

Duje Kozomara 05.02.2010.   •   4 komentara


. Iako je Sony izjavio kako će Heavy Rain demo na PSN stići 11. veljače, čini se kako već sada možete doći do njega. Naime, Quantic Dream ima lukavu mini igru na službenom Heavy Rain sajtu (priložen u linku), koja traži od vas da se nakratko už

Odmah nakon što smo objavili najavu za PS3 ekskluzivni hit Heavy Rain, objavljujemo i vijest koja će zasigurno zainteresirati sve vlasnike PS3 konzola. Iako je Sony izjavio kako će Heavy Rain demo na PSN stići 11. veljače, čini se kako već sada možete doći do njega. Naime, Quantic Dream ima lukavu mini igru na službenom Heavy Rain sajtu (priložen u linku), koja traži od vas da se nakratko uživite u ulogu detektiva te „pronađete četiri dokaza“. Nakon što točno rješite mini igru, dobivate kod sa kojim možete skinuti demo za igru. Demo će vam dopustiti da odigrate dva poglavlja igre, jedan sa Normanom Jaydenom, FBI agentom koji traži Origami Killea, a drugi sa Scottom Shelbyem, privatnim detektivom. Pravilni način za riješiti mini igru je, citiramo: „Short Cigarette, the Origami bird, The coffee shop C (diner), and item 117h tyre tracks“. Sve bi trebalo imati smisla jednom kada pokrenete mini igru, a čujemo da je sajt tijekom dana više puta „padao“ zbog prenapučenosti gamerima koji žele doći do svog koda. Budite uporni i javite nam ako dođete do svog koda.

LINK: službeni Heavy Rain site

Komentari (4)

  • wozzie-

    06.02.2010 - 15:35

    imam kod ali neznam di da nađem na psn-u mogućnosti downloada demoa??nema nigdje sve sam pretražio!!javite mi odmah lud sam za igrom 8)

  • snowblind

    06.02.2010 - 22:18

    kada uđeš u neki store u gornjem desnom dijelu ekrana imaš redeem codes i tamo upišeš ako se ne varam

  • wozzie-

    07.02.2010 - 14:41

    hvala kompa uspio sam!!dužan sam cugu!! 8)

    čujemo se još pozzz

  • wozzie-

    07.02.2010 - 18:31

    ova igra će biti ludilo i svakom preporučujem da skine demo i odigra!!ludnica hehe kad će 22. 8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?