HCL.HR

NAGRADNA IGRA: Dijelimo Final Fantasy XIII-2 za PS3

Igor Belan 16.02.2012.   •   6 komentara


Imamo tri primjerka Final Fantasya XIII-2 i želimo vam ih podijeliti, a sve što tražimo je da nam kažete zašto volite Final Fantasy serijal.

Kao što smo najavili nakon objave naše Final Fantasy XIII-2 recenzije, imamo tri primjerka ove igre u verziji za PlayStation 3 viška, a vrijeme je došlo da vam otkrijemo kako ćemo vam ih podijeliti.

Kako bi nagradili naše redovite posjetitelje (neke od najboljih ljudi na svijetu), nagradna igra ovaj put vrijedi samo za naše aktivne forumaše, a takvima smatramo sve vas koji imate barem 50 postova na HCL forumu. Spadate u tu kategoriju? Izvrsno! Pohitajte onda u službenu forumsku temu za ovu nagradnu igru i recite nam:

Ne držite se strogo formata ovog pitanja. Slobodno budite kreativni i raspišite se o svojim iskustvima s ovim serijalom; recite nam primjerice kada ste ga počeli igrati, koja vam je omiljena FF igra ili kakvo mišljenje imate o novijim nastavcima poput neslavnog Final Fantasya XIII. U potpunosti je na vama da odlučite što ćete napisati i koliko detaljno ćete to sročiti. Iako bi voljeli vidjeti što bolje i detaljnije postove na ovu temu, sam sadržaj vašeg posta zapravo nije bitan za osvajanje nagrade. Svi forumaši koji postaju u ovu temu ulaze u naš “virutalni bubanj” za izvlačenje (osim onih koji specifično napomenu u svom postu da ne žele sudjelovati u nagradnoj igri), što ukratko znači da ćemo pobjednike nasumično izvući putem List Randomizera na random.org.

Posebnu forumsku temu ćemo privremeno zaključati za točno sedam dana, 23. veljače, kada ćemo obaviti izvlačenje i proglasiti tri sretna pobjednika. Spomenutih 50 postova na forumu ne morate imati za vrijeme postanja u službenu temu, ali morate ih imati za vrijeme izvlačenja 23. veljače, inače vaša prijava neće vrijediti.

Molimo vas da imate na umu da je spamanje u svrhu nabijanja postova zabranjeno te je lako moguće da ćete za takvo ponašanje dobiti opomenu ili ban i prije nego uspijete skupiti početnih 50 postova. Ako vam nedostaje nekoliko postova do 50, ili pak zbog ove nagradne igre želite skupiti prvih 50 postova, slobodno pogledajte neke druge teme na forumu – recite nam što mislite o raznim drugim igrama o kojima tamo raspravljamo, otvorite neku novu temu – samo bez spamanja. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi forumaši osim članova HCL webtima, suradnika ili moderatora foruma. Proučite i naša pravila foruma i portala ukoliko niste upoznati s njima jer su i ona, logično, dio ove nagradne igre. I zadnja napomena – nagradna igra vrijedi samo za naše posjetitelje s hrvatskom adresom.

Sretno!

Komentari (6)

  • limbo98

    16.02.2012 - 10:49

    Final Fantasy serijal volim zato što 1.ima raskošnu produkciju
    2.zobg odličnih soundtrackova, odlični sustav borbe poprilično ljepe grafike, zanimljivi okršaji s bosevima…
    ukratko volim je zato što je to Final Fantasy 😀

  • limbo98

    16.02.2012 - 10:57

    pa ustvari nisam ni mislio da će me izvuć i da ću dobit igru. pa sam samo napisao zašto ja volim Final Fantasy serijal

    • Ementaler

      @limbo98, 16.02.2012 - 10:58

      A dobro, to je isto okej 🙂 Ali slobodno se okušaj i na forumu, ne računamo na jako puno prijava jer je ipak nagradnjača samo za aktivnije korisnike, pa su ti šanse relativno dobre 😉

  • Jaime Lannister

    16.02.2012 - 20:40

    e ovdje su nagradne igre pre-brutalne

  • StrategyFan

    21.02.2012 - 10:40

    Serijal mi je blajk,ali možda ova igra popravi tu moju sliku o FF-u

  • Ementaler

    @Mc Nane Uvijek u fazonu, 16.02.2012 - 10:51

    Krasno. Sad to postaj tamo gdje treba 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?