HCL.HR

Najavili smo From Dust

Igor Belan 03.03.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


Nova najava objavljena je na HCL portalu, a ovaj put približavamo vam po mnogočemu zanimljivu i unikatnu igru koja dolazi iz Ubisofta – From Dust.

“Strateške igre i njihovi podžanrovi nisu baš profitirali popularizacijom konzola. No evo konačno igre kojoj platformska različitost ne predstavlja prepreku za stvaranje originalnog sadržaja.” rekao je ovo naš Zoran u upravo objavljenoj najavi igre From Dust, koju bi putem popularnih kanala za digitalnu distribuciju igara trebali nabaviti ove godine. Igra će biti dostupna u PC, Xbox 360 te PlayStation 3 inačicama, a posebna će biti po mnogočemu. Dugo nismo vidjeli jednu ozbiljniju igru koja se uklapa u slabo poznati god game žanr (došlo nam je da zaigramo genijalni Black & White ponovno), pogotovo ne jednu sa ovako zanimljivim tehničkim mogućnostima.

Još kada spomenemo da iza igre stoji poznati francuski dizajner igara Eric Chahi, sve bi vam treblao biti jasno – ljubitelji žanra, ali i oni gameri koji vole malo drugačije igre od današnjeg mainstreama akcijskih avantura i pucačina iz prvog lica, na ovo bi morali baciti pogled. O čemu točno se radi objašnjavamo u najavi.

NAJAVA: From Dust

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?