HCL.HR

Najavljen 007 Legends

Zoran Žalac 18.04.2012.   •   0 komentara


Povodom pedesete godišnjice serijala o imaginarnom agentu 007, Bond će dobiti novu igru na temelju šest klasičnih filmova i nadolazećeg Skyfalla.

James Bond krajem ove godine vraća se na filmsko platno u novom Skyfallu, što znači da ujedno možemo očekivati i igru koja će popratiti taj film. Activision je danas otkrio kako će to biti 007 Legends – naslov u kojemu ćemo još jednom proći kroz šest izabranih Bondovih misija iz dosadašnjih filmova, te kroz radnju samog Skyfalla.

Ideja se čini nemaštovitom, no ne može se reći ni da su Bond igre bile naročito maštovite i kad nisu pratile filmski predložak. U bilo kojem slučaju, za razvoj je zadužen studio Eurocom kojemu ovo nije prvi takav projekt – zaslužni su između ostaloga za The World Is Not Enough, 007 Nightfall te nedavni remake GoldenEyea.

O samoj se igri ne zna mnogo toga – pretpostavlja se da će biti FPS žanra jer je za napucavanje rezerviran kompetitivni multiplayer u split screen te online izvedbi. Izlazak 007 Legendsa očekuje se ove jeseni, i to za X360 te PS3 konzole.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?