HCL.HR

Najavljen Amnesia: The Dark Descent

Zoran Žalac 22.02.2010.   •   7 komentara


Nekadašnji projekt Unknown ovih je dana postao naslov zvan Amnesia: The Dark Descent., odnosno nova igra Frictional Gamesa – razvojnog tima poznatog po horor serijalu Penumbra.

Nekadašnji projekt Unknown ovih je dana postao naslov zvan Amnesia: The Dark Descent. Dotični je pak nova igra Frictional Gamesa – razvojnog tima poznatog po sablasnom horor serijalu Penumbra, a odvest će nas na još jedno zastrašujuće putovanje, ovaj put u jezivi dvorac iz 14. stoljeća. Ondje ćemo preuzeti ulogu lika po imenu Daniel, koji se po svemu sudeći budi uz gotovo najveći klišej modernih igara – amneziju. Dakle, naš junak nema pojma kako se našao na tom mjestu, no ubrzo saznaje kako to nije ni bitno – najvažnija stvar bit će mu izvući živu glavu jer tajanstveni dvorac je sve samo ne napušten. A sva napeta iskustva koja vrebaju Daniela očekuju i samog igrača jer je čitava igra osmišljena tako da od početka pa do kraja nema predaha – nema cut-scena odnosno animacija koje bi ispričale priču, sve se odvija iz prvog lica i u stvarnom vremenu. Onima koji su igrali Penumbru, ovakav će pristup biti uvelike poznat pa otprilike već znaju što očekivati od ove igre. Amnesia bi trebala izaći u kolovozu ove godine na PC-u, po cijeni od 20 dolara, a čime će vas pokušati uplašiti pogledajte u gameplay traileru pod opširnije.

Komentari (7)

  • kuky90

    22.02.2010 - 15:23

    dobro izgleda

  • MrvacX

    22.02.2010 - 17:47

    sranje

  • Lovac

    22.02.2010 - 19:00

    Ista Penumbra, samo u srednjem vijeku. Biti će odlično.

  • wyzard

    22.02.2010 - 21:07

    baš to. ali volio bi ipak da ubace i koju novu stvar, nakon tri penumbre gotovo pa postaje predvidljivo kako će se neprijatelj ponašat i kako će ga igrač izbjeć.

  • kuky90

    22.02.2010 - 23:57

    evo mrvac se opet gubi, vidi se po komentaru da je neki klinac. Ma igraje full napeta pravi horor,a takve igre volim

  • Freddy

    24.06.2010 - 20:36

    Mrvac se ne gudi nego Mrvac izdrkava na grafiku i ceka priglupe i dosadne igre kao FC2 samo da bi se divio grafici -.- a što se tiče njegove dobi i ja sam klinac ( skoro 16 god., jel ) pa obozavam Penumbra serijal i jedva čekam Amnesiu jer mi se čini predobra i napeta

  • svaba

    26.06.2010 - 11:36

    igra izgleda pre pre pre dobro do boli…ma da sam mislio na pocetku da je neka glupost ali kako su uradjeni zvukovi u igri i detalji…povlacim rijeci…jedva cekam da izadje…mislio sam da to nije nista sa usporedbi sa F.E.A.R.-om 2 ali sam se prevario…10 puta je bolja…to ce biti dobro…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?