HCL.HR

Najavljen Angry Birds Star Wars 2

ToxarE 16.07.2013.   •   0 komentara


Zlatna koka finske tvrtke Rovio Entertainment uskoro bi mogla snesti još jedno vrijedno jaje. Angry Birdsi ponovno su se udružili sa Star Wars franšizom, ovoga puta i uz interaktivne figurice.

Angry Birds serijal do sada vam se možda već popeo navrh glave, ali činjenica je da njegova popularnost neće splasnuti tako skoro. Za to će se pobrinuti upravo najavljeni Angry Birds Star Wars 2, koji je od Disneya i njegovog Infinityja (ili bolje rečeno Activisionovog Skylandersa) preuzeo ideju dodatne zarade kroz figurice s kojima je moguće unijeti dodatne likove u igru. Figurice se zovu Telepodi, a koriste se tako da ih se skenira kamerom iPada ili iPhonea.

Što se same igre tiče, ona je sada fokusirana na prvu trilogiju Star Warsa. To znači da će pernate verzije tako dobiti Jar-Jar, Qui-Gon, mladi Obi-Wan, Darth Maul i drugi. Svaki od njih imat će svoje posebno oružje, odnosno sposobnost namijenjenu jednom jedinom cilju – uništavanju neprijatelja u tradicionalnom stilu Angry Birdsa. Igra izlazi 19. rujna za već spomenute uređaje, a u nastavku pogledajte trailer kojim je najavljena.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?