HCL.HR

Najavljen Antigraviator, nasljednik WipEout serijala

Zoran Žalac 06.12.2017.   •   3 komentara


Sony je možda odradio svoje s WipEout serijalom, no indie tim Cybernetic Walrus vjeruje kako nam mogu dostaviti još brže i napetije utrkivanje letjelicama.

Antigraviator Screen 2

Izdavačka kuća Iceberg Interactive i belgijski tim Cybernetic Walrus upravo su predstavili svoju novu igru, brzo futurističko utrkivanje Antigraviator. Neminovno je da igru odmah usporedimo s WipEout serijalom koji trenutno i nema neku blistavu budućnost bez svojih tvoraca. Tematika je slična, ali će Antigravitator doletjeti na više različitih platformi, uključujući PC, PlayStation 4 te Xbox One.

Sam koncept ne obećava nešto naročito novo – pored utrkivanja moći ćemo koristiti različite power-up predmete, zamke i ubrzanja kako bismo dominirali stazom. Igra na prvi pogled izgleda lijepo, a pokreće ju Unity engine. Izlazak Antigraviatora najavljen je za drugi kvartal 2018. godine.

Označeno sa: ,

Komentari (3)

  • Reponja123

    06.12.2017 - 19:42

    Samo da ne ispadne kao Flat Out i Next car game.

  • baDarmageddoN

    07.12.2017 - 08:20

    Ima jako puno igara takvog koncepta (makar drugog stila) poput Mario Karta, F1 racing Starsa, Blura ali već jako dugo nije bila neka nova stvar u tom podźanru utrkivanja. Blur mi je osobno najdraži i volio bi da postoji nastavak a Antigravitator isto ne donosi ništa novoga koliko vidim. Sve je to ista shema koja se malo mijenja ili vizualnim stilom ili od ovisnosti o licencama imamo promjene vozila i/ili likova. Zabavne igre za kauč koop, makar opet moram reći da mi je Blur i F1 racing stars uz MK trenutno draži nego da igram te novije igre. Sjećam se kolilo su prije arkadne trkačine imale svoje mjesto visoko na listi natjecateljskih igara a danas su simulacije te koje su u tome naprednije. Van Rocket Leagua, oni su sa “novim” konceptom uspjeli. Nije nikad viđeno ali je napravljeno taman.

  • nikola65478

    07.12.2017 - 18:32

    A split second?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?