HCL.HR

Najavljen dokumentarni serijal o indie igrama Super Game Jam

Stjepan Fikter 18.03.2014.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Od travnja kreće prva od pet epizoda dokumentarnog serijala Super Game Jam u kojemu dva developera pokušavaju kreirati igru unutar 48 sati.

Izdavač Devolver Digital priprema dokumentarni serijal koji prikazuje napore i nevolje prilikom izrade zanimljive i zabavne igre unutar 48 sati. Super Game Jam posjetit će tako pet gradova u kojima će biti spojena po dva indie developera te ćemo imati prilike vidjeti njihovu suradnju dok stvaraju igru na zadanu temu – koju su smislili ostali sudionici.

Cilj ovog serijala je dokumentirati teškoće i radosti u procesu izrade igre te naglasiti vještine i interakciju developera iz različitih studija. Prva epizoda, koja će biti dostupna od travnja, snimana je u Utrechtu, Nizozemskoj te će predstaviti Richarda Boesera (Ibb and Obb) i Jan Willem Nijmana (Luftrausers), dok će ostale četiri epizode biti dostupne kroz iduće mjesece. Također, kako epizode postanu dostupne za preuzimanje putem Steama, tako će se moći probati i igra koja je kreirana za tu epizodu. Tko će sudjelovati u ostalim epizodama, možete provjeriti na službenoj stranici filma.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?