HCL.HR

Najavljen Five Nights At Freddy’s 4

Zoran Žalac 28.04.2015.   •   5 komentara


Popularni indie horor serijal Five Nights At Freddy’s dobiva još jednu igru – četvrtu u manje od 15 mjeseci, ali konačno i zadnju u serijalu.

Zvuči nevjerojatno, ali indie horor serijal Five Nights At Freddy’s u manje od godinu dana i tri mjeseca imat će ravno četiri igre. I to ne epizodne igre – nego četiri zasebna dijela. Naime, tvorac serijala Scott Cawthon upravo je najavio četvrti dio za noć vještica ove godine, dakle 31. listopad. O igri nije navedeno ništa osim informacije kako će ovo biti „završno poglavlje“, odnosno zadnji nastavak.

S obzirom da u vijestima ne smijemo izraziti subjektivizam, kad već nismo dobili nikakve video materijale uz najavu, pustit ćemo da Honest Trailers ekipa kaže što mislimo o najavi nove igre nakon manje od dva mjeseca otkako je prethodna krenula u prodaju.

Pošto se ipak ne možemo suzdržati, moramo uočiti kako je prigodno da četvrti dio bude i zadnji u serijalu, s obzirom da bi Five Night’s At Freddy’s 5 bio vjerojatno najblesaviji naziv za igru koji smo čuli, a vjerojatno i kap koja bi prelila čašu. Ali ako ćemo iskreno, potpuno razumijemo Cawthona koji se zajedno s YouTube ekipom kupa u parama dok gledatelji skaču na svaki BU-efekt koji im se servira.

Komentari (5)

  • DiLoneWolf

    28.04.2015 - 13:31

    31. listopada mi je rođendan pa će mi dobro doći hehe

  • KarloKarlec

    28.04.2015 - 13:46

    koje smeće, ovo su samo radili da održe popularnost igre, jer kad izlazi film bilo bi im neugodno jer igra više nije popularna, pa su nabacili još jednu igru samo da film ne bude sranje

  • pesek32

    28.04.2015 - 17:56

    predobar honest trailer

  • th3c4u

    29.04.2015 - 19:45

    super mi je ekipa koja se cudi sto ima toliko nastavaka, kao prva je to igra koja je pokusala izmust maksimalno para dok je popularna…. igru niti mrzim niti glorificiram ali zato pisam od smijeha Markiplier-u dok ju igra i bmk za sve ostalo 😀

  • BayernFanForever

    02.05.2015 - 10:47

    Nadam se da nece biti kao 3 prosle i da ce biti nesto novo jer ljudima je dosadilo ovakav stil igranja

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?