HCL.HR

Najavljen Football Manager 2016

Zoran Žalac 30.07.2015.   •   2 komentara


Prvi potvrđeni novitet nadolazećeg Football Managera 2016 jest sustav dinamičnih rivalstava koji će klubove maknuti od dosadašnjih fiksnih rivala.

Football Manager 2016 nije upitan pa mu zapravo ni ne treba neko posebno otkrivanje. Ipak, voditelj Sports Interactive tima Miles Jacobson potvrdio ga je netipičnom najavom prvog noviteta. Naime, Jacobson je na Twitteru zamolio svoje pratitelje da pogledaju i podijele promotivni video War Child organizacije, dugogodišnjeg sponzora FM serijala. U zamjenu za to, Jacobson je obećao otkriti prvi novitet nadolazećeg nastavka.

To se i dogodilo pa smo doznali kako će FM 2016 donijeti sustav dinamičnih rivalstava. Naziv noviteta govori dovoljno sam za sebe, no ako nekome treba dodatno pojašnjenje – to znači da klubovi više neće imati unaprijed zacrtana, nepromjenjiva rivalstva s drugim klubovima.

Drugim riječima, veliki derbiji formirat će se tijekom vaše menadžerske karijere, pa će se tako moći dogoditi da nakon nekih tridesetak sezona s Dinamom vaš glavni rival više ne bude Hajduk iz Splita nego Inter iz Zaprešića. Ipak je Football Manager igra u kojoj se događaju čuda.

Komentari (2)

  • globijat

    30.07.2015 - 16:26

    najbolja menadzerska igria….i svake godine je sve bolja…

  • KemoX18

    30.07.2015 - 16:32

    ja mislim da bi trebali 70% fokusa prebaciti na game engine,zavrsnice igraca,odbrane golmana su ponekad stvarno smijesne…a sto se tice grafickog prikaza moze ostati kakav jeste trenutno 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?