HCL.HR

Najavljen Frozen Endzone

Stjepan Fikter 15.03.2013.   •   5 komentara


Mode 7 putem trailera je najavio novu igru koja se nastavlja na njihov Frozen Synapse, samo ovaj puta za taktiziranje više nećemo koristiti vojnike, već robote koji igraju ragbi.

Inide developer Mode 7 osmislio je novu taktičko sportsku igru. Točnije, sportsku igru budućnosti koja sadrži taktiziranje – Frozen Endzone. Bazirat će se na sličnome konceptu koji smo vidjeli u Frozen Synapseu, ali s jednom bitnom razlikom – imat će potpuno drugačiji gameplay koji izgleda kao ragbi budućnosti.

Naime, cilj igre bit će prebaciti loptu na protivničku stranu terena koji će se nasumično generirati, a kako bi pobijedili, bitno je da osmislite pravilnu taktiku i iskoristite teren u svoju prednost. Sam koncept zvuči zanimljivo, a trailer će nam prikazati kako to izgleda u alpha fazi razvoja. Frozen Endzone biti će dostupan iduće godine, dok ćemo betu gotovo sigurno moći zaigrati već ove godine i to na osobnim računalima.

Komentari (5)

  • Rogue

    15.03.2013 - 18:39

    Frozen Synapse mi je uvjerljivo jedna od najdražih igara. Sate i sate sam na to potrošio. Ako netko ima sa HCL-a voljan bacit koju partiju neka mi posalje poruku.

  • Adam Jensen

    15.03.2013 - 21:49

    Vidi se da im je Frozen Synapse donio dosta prihoda pa Frozen Endzone izgleda grafički mnogo atraktivnije i upeglanije. Jbg iako volim taktičke igre Frozen Synapse nisam igrao jer je grafički loše izgledao, ali ovo ću sigurno igrat.

    • xPh4rIm

      @Adam Jensen, 16.03.2013 - 07:18

      Y sve sto je nadrkano grafikom, bljestavo, usminkano ima prednost igranja, ko je jos cuo za gameplay. Ako je to tvoj standard I za sve ostale igre onda stvarno GG. Jadna buducnost gaminga, koja je vec pocela propadat, unistavanjem dobrih igara, dodavanjem novih gluposti I debilskih inovacija.

    • Adam Jensen

      @Adam Jensen, 16.03.2013 - 09:03

      Na tržištu postoji toliko kvalitetnih igara sa odličnim gameplayom i grafikom tako da nema potrebe da igram igru koja ima dobar gameplay a lošu grafiku kad mogu igrati igru koja ima i gameplay i grafiku odličnu. Igru kao frozen synapse bih bez problema igrao na smartphoneu ali na pc-ju imam više standarde. A budućnost gamina je jadna ne zbog onih koji žele solidnu grafiku (ja nemam prevelike grafičke standarde jer bez problema igram igre čak i iz 2006. god.) nego zbog toga što sve nove igre ciljaju na masovnu publiku (i djecu mlađu od 15 god.), CoD sindrom koji je zahvatio nekada najbolje igre (Ghost Recon, Hitman, Splinter Cell, Resident Evil…), nepostojanje pravog izazova na većini novih igara (Far Cry 3, Tomb Raider na navećim težinama možeš preći i ako ti je mozak u stand by-ju a desna ruka u gipsu). To ti je moj pajdo problem današnjeg gaminga. Slažeš li se?

    • xPh4rIm

      @Adam Jensen, 16.03.2013 - 14:54

      Y slazem se na ovo sto ciljas, ali to sto je CoD popularan i sve, nezznam bas da utice na razvoj drugih igara. Ja to i dalje gledam na onaj nacin gdje developer vide na raznim community-ima, forumima isl. kako jadni fanboyi drkaju na grafici, oce jos, jos, jos, dok igra izadje ubagovana s dobrom grafikom bezz ikakvog smisla, gameplay-a, price uopce, dosta puta i optimiziranost fail-a. Nove inovacije, koje unistavaju igre, cak i serijale igara LOL, ali glavno da je grafika tu na razini. Pocevsi od MoH *(R.I.P) pa sve po redu, pogotovo u zadnje vrijeme, FFS cak i da hocu preord neku igru, nemam sta izabrati, sve zivo fail-a, valjda je to neki period u godini, stali. *(cast izuzetcima). CoD popularniji nego ikad bas sada kad to vise nije CoD, otisao totalno krivim smjerom, jos jedan dokaz nove zalosne generacije gamera, kao sto si reko, tj. vecinom djeca od 15 god. average.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?