HCL.HR

Najavljen Genesis Alpha One, još jedan proceduralno generirani svemir

Zoran Žalac 25.02.2017.   •   3 komentara


Izdavačka kuća Team17 predstavila je prvi projekt njemačkog tima Radiation Blue. Riječ je o igri Genesis Alpha One koja spaja FPS, RTS i roguelike elemente u jedan paket.

GenesisAlphaOne_AlienEgg

Svemir je u videoigrama još uvijek neistražen teritorij u kojemu ima mjesta za nove ideje. Jedna od takvih je Genesis Alpha One koji nam dolazi kao prvi projekt njemačkog studija Radiation Blue. Ekipica sastavljena od veterana industrije, koji su radili na Hitman igrama, Spec Opsu i Settlersima, priprema nam kombinaciju pucačine, strategije i istraživanja.

Genesis Alpha One smješten je u blisku budućnost u kojoj je naš planet opustošen, a društvo na rubu raspada. Četiri imućne korporacije osnivaju Genesis program, a mi preuzimamo ulogu kapetana istoimenog svemirskog broda na putu pronalaska novog doma za čovječanstvo. Na tom putu gradit ćemo svoju flotu, tražiti resurse, sukobljavati se s vanzemaljskim oblicima života, klonirati bića i istraživati proceduralno generiran svemir.

Komentari (3)

  • nikola2222253

    25.02.2017 - 12:08

    Ovo bi moglo bit dobro.

  • Stryderist

    25.02.2017 - 16:12

    Pozli mi kad čujem riječi “proceduralno generiran svemir”. Traumatično iskustvo nakon igranja NMS. Ali ovaj trailer ne izgleda loše, malo vuče na Aliense i Doom. I Dead Space.

  • Negan

    26.02.2017 - 01:50

    Izgleda zanimljivo, ali hajmo ne preorderat sve sto najave pa mozda razocaranje bude manje. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?