HCL.HR

Najavljen Gigantic, besplatna MOBA od dizajnera Starcrafta

Stjepan Fikter 17.07.2014.   •   5 komentara


Pogled iz trećeg lica u kombinaciji s fizičkim vještinama heroja koristit će se za stvaranje elementa iznenađenja po čemu bi se Gigantic trebao razlikovati od ostalih MOBA naslova.

James Phinney, u čijem životopisu stoji da je bio glavni dizajner Starcrafta, Guild Warsa i State of Decaya, sada s Motiga studijem priprema Gigantic, besplatnu akcijsku MOBA-u koja će biti dostupna na PC-ju.

Dakle, možemo očekivati bitku između dva tima koja će se boriti uz vlastitog guardiana s ciljem eliminiranja onog protivničkog. Osim što će tjerati protivnike i oblikovati bojno polje, Guardiani će također imati vlastite napade i taktike.

Ono po čemu će se Gigantic pokušati istaknuti na tržištu je i perspektiva iz trećeg lica u kombinaciji s WASD kontrolama te fizičke vještine heroja koje će se kombinirati sa sprintanjem, izmicanjem, ciljanjem, uništavanjem barijera i preskakanjem prepreka. Sve to će za cilj imati stvaranje elementa iznenađenja prema protivniku. Developeri također kažu kako možemo očekivati različite klase i opciju nadograđivanja istih u pokretu u nadi da iznenadimo protivnika s kombinacijom kakvu do sada nisu vidjeli.

Suosnivač Motige, Chris Chung, samouvjereno kaže: “Od samog početka, naš cilj nije bio samo napraviti odličnu besplatnu online free-2-play igru. Željeli smo napraviti najbolju online igru. Točka.”

Koliko mu ta izjava drži vodu znat ćemo kada igra izađe, a kada bi mogla postati dostupna nije još otkriveno. Unatoč tome, zainteresirani se već sada mogu prijaviti za testiranje alpha verzije.

Komentari (5)

  • kreleroll129

    17.07.2014 - 12:09

    Ovo je jednostavno predobro. 😀

  • Vailent

    17.07.2014 - 12:28

    Ovo će biti super igra.

  • Falak

    17.07.2014 - 14:16

    Ima potencijala, vidjet ćemo kad dođe u beta fazu 🙂

  • Daki812

    17.07.2014 - 15:52

    Mora igra dokazati da nije jaka samo na trailerima, što se nadam da je istina 😉

  • ManchesterUnited

    19.07.2014 - 21:46

    Izgleda dobro.Definitivno ću isprobati.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?