HCL.HR

Najavljen glazbeni FPS-RPG Capsule Silence XXIV

Zoran Žalac 28.03.2016.   •   0 komentara


Bend zaslužan za glazbu iz igara Scott Pilgrim vs. The World te Bit.Trip Runner rade na vlastitom naslovu koji je pucačina s elementima RPG-a i glazbom u srži iskustva.

capsule-xx

Američki bend Anamanaguchi, poznat po tome što je glazbu počeo raditi pomoću NES i GameBoy konzola, najavio je svoj prvi pokušaj izrade videoigre. U suradnji s timom NHX razvijaju igru pod imenom Capsule Silence XXIV. Riječ je o FPS igri s elementima RPG-a i otvorenim svijetom u kojoj je glazba temeljno iskustvo.

Igrači preuzimaju ulogu Larolda koji pokušava otkriti tajnu svoje prošlosti dok traga za članovima Anamanaguchi benda. U svakom dijelu svijeta nailazi na drevni artefakt koji može uništiti ili ga spojiti sa svojim moćima. Ne znamo kako će to sve izgledati, ali ne sumnjamo da će zvučati u stilu ovog benda, s obzirom da će oni raditi soundtrack za igru.

Ako niste upoznati s njihovim prijašnjim radom, glazba iz Ubisoftove igre Scott Pilgrim vs. The World dat će vam okvirni primjer što možete očekivati. Capsule Silence XXIV najavljen je za PC i Mac, a trebao bi biti dovršen do kraja ove godine.

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?