HCL.HR

Najavljen GoG Galaxy, opcionalna DRM-free gaming platforma

Stjepan Fikter 06.06.2014.   •   1 komentara


Tijekom CD Projekt RED konferencije za The Witcher 3, otkriven je i GoG Galaxy, opcionalni klijent koji omogućava cross-play s drugim klijentima poput Steama.

Sloboda izbora. Tim motom se vodi GoG ekipa povodom najave GoG Galaxya, potpuno opcionalnog DRM-free klijenta koji od igrača neće zahtijevati online konekciju za igranje naslova koje posjeduju.

Sâm klijent će omogućavati dijeljenje postignuća te komunikaciju s prijateljima uz ažuriranje igara, što zahtjeva online povezivanje, ali isto tako, igrač može birati koje mogućnosti želi koristiti bez da će mu ijedna biti nametnuta. Uz to, GoG Galaxy podržavat će i cross-play mogućnost koja omogućava druženje s prijateljima ako isti, recimo, koriste Steam.

Svi koji se prijave za korištenje klijenta putem službene stranice, imat će šansu da sudjeluju u testiranju zatvorene multiplayer bete za digitalnu verziju The Witcher Adventure Gamea.

Ovaj naslov je prvobitno bio najavljen kao igra na ploči da bi sada došao na PC i Mac te iOS i Android nešto kasnije. Digitalna verzija sadržavat će singleplayer kampanju koja dolazi kasnije ove godine, a svi koji rezerviraju svoj primjerak The Witcher 3: Wild Hunta putem GoG.com dobit će dva ključa za beta testiranje The Witcher Adventure Gamea.

Komentari (1)

  • Lord of Destruction

    07.06.2014 - 09:53

    zakon. ja ne mogu vjerovati da ljudi ne vide koliko je gog bolji od drugih servisa

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?