HCL.HR

Najavljen Halo 4 Champions bundle

ToxarE 08.07.2013.   •   0 komentara


Dvije nove multiplayer mape, novi setovi oklopa i dodatni Ricochet mod novosti su koje u Halo 4 idućeg mjeseca donosi Champions paket DLC sadržaja.

Podrška dodatnog sadržaja za uspješni Halo 4 nastavit će se idućeg mjeseca, otkrio je razvojni tim 343 Industries. Takozvani Champions Bundle koji stiže 20. kolovoza po cijeni od 800 MS bodova sastojat će se od nekoliko DLC dodataka koji će se moći kupiti i individualno, a u igri će unijeti nove multiplayer mape, oklope i novi mod Ricochet.

The Bullseye Pack DLC donosi dvije nove mape – Pitfall i Vertigo, oklop sportske tematike te Ricochet mod. Potonji je 5v5 mod kojega developer opisuje kao „borbenu košarku“ – dva se tima natječu za posjed lopte dok usput osvajaju bodove braneći se i napadajući. DLC će se individualno prodavati po 480 MS bodova. Infinity Armor Pack DLC i Steel Skin Pack DLC uključuju nekoliko novih oružja i setove Perfect, Mark V i ODS oklopa. Oba će zasebno koštati 240 MS bodova.

Valja napomenuti da Champions paket, kao ni njegovi sadržaji, neće biti dio Halo 4 Season Passa, odnosno postojeće pretplate na DLC pakete za Microsoftov shooter.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?