HCL.HR

Najavljen Hitman: Sniper

Renato Pedišić 05.06.2014.   •   2 komentara


Ekipa koja nam je donijela dobro prihvaćeni Hitman GO, sada radi na naslovu naziva Hitman: Sniper koji će biti besplatna igra za pametne mobilne uređaje.

Prije nekih mjesec dana putem recenzije smo nahvalili Hitman GO, a sada nam ekipa zaslužna za taj mobilni naslov najavljuje svoju novi Hitman spin-off, koji opisom dosta nalikuje IO Interactiveovoj igri Hitman: Sniper Challenge.

Punog naziva Hitman: Sniper taj besplatni naslov za tablete i smartphoneove donijet će nam kompetitivni gameplay orijentiran na snajpersko napucavanje. I dalje je velik fokus stavljen na stealth pa su suptilne egzekucije preporučene.

Cilj igre bit će ispunjavanje ugovora koji propisuju eliminaciju određenih meta te ispunjavanje raznolikih zadataka. Novi ugovori bi se trebali otključavati progresijom priče, a svaku misiju ćete moći ponoviti ako želite popraviti svoju poziciju na online ljestvici najboljih igrača.

Proizvođač Square Enix Montreal prilikom najavljivanja igre obznanio je sljedeće: “Želimo ljudima ponuditi priliku da završe igru besplatno, a potom prilagođavaju svoje vlastito iskustvo igranja s opcionalnim in-app kupnjama ako to žele. Na primjer, možete dobiti rani pristup ugovorima, unaprijediti snajper – sve što inače možete ostvariti kroz samo igranje igre. Na vama je samo odabrati – igra vas neće siliti da idete određenom rutom. Time što smo Hitman: Sniper ponudili besplatno, omogućili smo više ljudi pristup te time podigli razinu kompetitivnosti koja je u srži same igre”.

Za sada nemamo točan datum izlaska ni listu mobilnih platformi na kojima bi se Hitman: Sniper trebao pojaviti, ali više se nadamo saznati tijekom E3 sajma koji počinje već za 4 dana.

Komentari (2)

  • MoGaming

    05.06.2014 - 16:04

    i za prošli je prvo izašo sniper oblik pa cijela igra

  • nikola345

    05.06.2014 - 16:40

    meni taj naslov više liči na expanziju nego cijelu igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?