HCL.HR

Najavljen je Space Hulk: Tactics, nova taktička igra bazirana na Warhammer 40K univerzumu

Petra Rukav 04.02.2018.   •   1 komentara


Ove godine klasična Warhammer 40,000 igra na ploči Space Hulk još jednom će zaživjeti kao videoigra.

Space Hulk Tactics igra

Nakon uspješne, ali ne baš i pohvalne adaptacije klasične igre na ploču naziva Blood Bowl na konzole i PC, francuski developer Cyanide i francuski izdavač Focus Home Interactive ponosno najavljuju da će nam ove godine predstaviti još jedan takav projekt. Naime, poznati tim vraća se Warhammer 40,000 univerzumu s novom turn-based taktičkom igrom, Space Hulk: Tactics. Doduše, radi se o njihovom drugom pokušaju da spomenutu igru na ploči približe široj gaming zajednici.

Naime, nakon dvije godine pauze igrači se vraćaju krvavim bitkama u takozvani space hulk, masu drevnih i izgubljenih svemirskih brodova, asteroida i ostalih svemirskih otpadaka, bilo kao nadljudski elitni vojnici naziva Terminator Space Marinesa ili kao agresivna strana vrsta Tyranid Genestealers. U skladu s time, videoigra će imati dvije različite kampanje – jedna vam daje kontrolu nad Blood Angels ekipom, a druga vam dozvoljava da kontrolirate Genestealerse.

Naposljetku treba naglasiti kako će Space Hulk: Tactics dozvoljavati igračima da koriste karte za kustomizaciju vlastite momčadi prije mečeva te za razne sposobnosti tijekom borbe, a dostavit će i online iskustvo s nekoliko multiplayer modova te intuitivnim alatom za izradu mapa odnosno levela koje ćete moći pokazati ostalim igračima.

Space Hulk: Tactics izlazi ove godine na PC, Xbox One te PlayStation 4.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Valmorph

    05.02.2018 - 10:32

    Odlično, obožavam igrati u 40k rezoluciji. 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?