HCL.HR

Najavljen Kirby Triple Deluxe

ToxarE 18.12.2013.   •   0 komentara


Nove avanture Kirbyja, po prvi puta na prijenosnoj 3DS konzoli, dolaze pod nazivom Kirby Triple Deluxe i sadrže tri gameplay segmenta – platformerski, borilački i ritmički.

Nintendo je na prethodnom Nintendo Directu najavio kako je u izradi nova Kirby igra, a danas je potvrđeno da je to Kirby Triple Deluxe, inače prvi Kirby naslov za 3DS konzolu. Triple Deluxe označava trojstvo samog gameplaya koji će biti sačinjen od tri različita moda.

Prvi je platformerski u kojemu će fokus biti postavljen na korištenje pozadinskih elemenata levela; Kirby će imati nove vještine uključujući Hyper Nova potez s kojim može udahnuti određene elemente nivoa i tako si očistiti put. Kako to izgleda možete provjeriti u sljedećem videu.

Drugi mod gameplaya bit će tzv. Kirby Fighters. Riječ je o Kirbyjevoj inačici Super Smash Brosa. Dakle, u arenama ćemo se sukobljavati s ostalim Kirbyjima kojima mogu upravljati još trojica drugih igrača. Treći mod gameplaya je ritmička igra pod nazivom Dedede’s Drum Dash u kojemu King Dedede skače u ritmu nekoliko poznatih Kirby melodija (dakle po uzoru na Raymanove glazbene levele).

Kirby Triple Deluxe na 3DS konzoli trebao bi se pojaviti negdje tijekom 2014. godine. Precizniji datum izlaska igre nije naveden.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?