HCL.HR

Najavljen Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom za PS4

Stjepan Fikter 06.12.2015.   •   3 komentara


Ljubitelji RPG žanra imat će priliku opet ući u predivno šareni svijet Ni No Kunija budući da Level-5 priprema nastavak za PlayStation 4.

S PlayStation Experience konferencije stiglo je šareno iznenađenje za sve ljubitelje RPG žanra. Studio Level-5 opet će nas odvesti na predivno RPG putovanje u obliku upravo najavljenog nastavka Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom.

Svi koji su prije dvije godine na PlayStationu 3 zaigrali Ni No Kuni mogu pretpostaviti što će ih dočekati u nastavku, a sudeći po traileru s kojim je predstavljena nova igra, šarenih vizuala u obliku animiranog filma neće nedostajati.

Iako u traileru nije bilo prikaza gameplay, dobili smo uvid u radnju Ni No Kunia 2. Glavi lik je opet dječak, u ovome slučaju kralj Evan kojeg negativci žele svrgnuti s trona, a tu je i Roland iz drugoga svijeta koji će se zaputiti u pustolovinu s mladim kraljem. Nažalost, u najavi se nije spominjao niti okvirni datum izlaska pa se može samo pretpostavljati hoće li igra ugledati svjetlo dana sljedeće ili 2017. godine.

Komentari (3)

  • LuxUltime

    06.12.2015 - 20:48

    Ne pričaju na Japanskom? Napredak! :applause:

    • apenac

      @LuxUltime, 06.12.2015 - 20:58

      Šta je ovo za trolla??

  • torgal

    07.12.2015 - 00:27

    oh radosti ,remek delo |RPG

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?