HCL.HR

Najavljen Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Ante Malenica 15.06.2015.   •   4 komentara


Ako ste se zasitili Call of Dutyja, nema ničeg boljeg od šamaranja hodajućih leševa u ulozi rajčica, bez Telltaleove dramatike.

Mamin vrt i hodajući leševi opet se sukobljavaju, ovaj put u drugom nastavku Garden Warfarea. Ako ste kojim slučajem propustili to napucavanje iz trećeg lica, riječ je o mrežno orijentiranoj 3D zabavi gdje igrači preuzimaju ulogu svega onoga što kupujete u Konzumu te šaljivih inačica uvijek nezasitnih zombija.

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 donosi nam uglavnom nove biljke i zombije gdje se recimo ističe kukuruz koji ispaljuje svoj kukuruzni sadržaj tempom strojnice ili s druge strane imamo imp klasu zombija koja zbog svoje sitne građe ima veliku brzine i može ispaljivati metke u punom krugu. Poput vrtne prskalice, jel. Najveća novina zapravo je singleplayer mod koji će razveseliti sve one koji vole svoj vrt plijeviti sami.

Igra nam stiže tijekom proljeća iduće godine na Xbox One i PC, a hoćemo li se ovaj put duže zadržati u čišćenju zombie korova, ostaje tek za vidjeti. Pogledajte trailer i gameplay demo objavljene tijekom Electronic Artsove E3 konferencije.

Komentari (4)

  • ivan21

    16.06.2015 - 08:56

    Meni je PvZ Garden Warfare odličan,prepoznali su to i sada izbacuju drugi dio 🙂

  • ck7

    16.06.2015 - 09:34

    A sad kupnja na proljeće XBOX ONE ili čekanje da izbace i za PS4… nadam se ovom drugom ako će biti još iste godine (2016)

  • KarloKarlec

    16.06.2015 - 16:32

    k e k

  • Branjo84

    17.06.2015 - 10:02

    Odlicno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?