HCL.HR

Najavljen Ratchet and Clank: Into the Nexus

ToxarE 11.07.2013.   •   2 komentara


Premda je razvojni Insomniac Games za svoju iduću igru ekskluzivno odabrao Xbox One konzolu, tim ipak nije zaboravio fanove na PlayStationu te svoj Ratchet & Clank serijal.

Insomniac je s nedavnim FUSE-om uplovio u multiplatformske vode, no već su se najavom iduće igre, Sunset Overdrivea za Xbox One, vratili starim navikama. Međutim, Insomniac nije zaboravio vojsku svojih obožavatelja na Sonyjevoj platformi pa je i za njih priredio još jedan ekskluzivni naslov iz Ratchet & Clank franšize.

Ratchet & Clank: Into the Nexus stiže na PS3 tijekom zimskih blagdana kao klasična single-player R&C avantura koja će zaključiti „Future“ sagu istog serijala. Igra će sadržavati humoristični ton, luda oružja i sve ostalo što je proslavilo prethodne nastavke. Jedna od glavnih tema igre bit će manipulacija gravitacijom pomoću zanimljivih gadgeta.

Into the Nexus bit će znatno veći od prijašnjih download igara (Quest for Booty, Full Frontal Assault), a tek nešto manji od regularnog naslova kakav je bio A Crack in Time. Shodno tome, i cijena igre bit će smještena u srednji rang, pa će se igra tako prodavati po 29,99 dolara. U nastavku pogledajte trailer kojim je nova R&C igra najavljena.

Komentari (2)

  • Andjo

    11.07.2013 - 19:27

    Izgleda zanimljivo, a i podsjeca na R&C 3 koji je po meni najbolja igra u serijalu.

  • lukaa712

    17.07.2013 - 00:21

    Baš lovim platinum u Crack in time, prezabavne su R&C igre. A i drugi 3d platformeri.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?