HCL.HR

Najavljen RollerCoaster Tycoon World za PC

Stjepan Fikter 14.08.2014.   •   0 komentara


Ranije ove godine Atari je spominjao izlazak novog RollerCoaster Tycoona za PC, a sada je otkriveno kako stiže već iduće godine te da će imati društvenu komponentu.

Ove godine, osim što je RollerCoaster Tycoon izašao u izdanju za mobilne platforme, Atari je otkrio kako ima u planu ponovno oživjeti ovaj serijal i na PC-ju. Sada je službeno najavljeno da novi nastavak poznatog serijala stiže na PC pod nazivom RollerCoaster Tycoon World te da će predstaviti nove značajke poput kooperativnog multiplayera.

Developer Pipeworks kaže da će igrači sada imati mogućnost posjećivati parkove od igrača diljem svijeta, dijeliti nacrte za vlakove smrti i zajednički voditi parkove u timu od četiri igrača. Osim toga, putem Twittera je otkriveno kako će igra biti potpuno PC iskustvo bez mikrotransakcija.

Atarijev CEO Fred Chesnais kaže: “Mnoge od novih značajki u RollerCoaster Tycoon Worldu nisu bile moguće prije nekoliko godina, ali smo iskoristili tehnološka poboljšanja da ponudimo zabavno gaming iskustvo koje ostaje vjerno franšizi.”

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?