HCL.HR

Najavljen Shadow of the Eternals

ToxarE 04.05.2013.   •   0 komentara


Tvorci GameCube klasika Eternal Darkness predstavili su svoj novi projekt – spiritualnog nasljednika iste igre koji će nositi naziv Shadow of the Eternals, a izaći će za PC i Wii U.

Horor avantura Eternal Darkness: Sanity’s Requiem jedan je od klasika GameCube konzole, no unatoč toj činjenici nije doživio direktne nastavke. To bi se uskoro trebalo promijeniti jer su tvorci te igre našli dom u novoosnovanom razvojnom timu zvanom Precursor Games, a danas su najavili spiritualnog nasljednika igre u projektu pod nazivom Shadow of the Eternals.

Igra je najavljena za PC i Wii U platforme, no prije nego krene u puni razvoj, od ovoga ponedjeljka krenut će s (Kickstarter) kampanjom u kojoj će tim pokušati skupiti 1,5 milijuna američkih dolara. Više detalja o razvoju same igre znat ćemo kada kampanja krene, no do tada imamo impresivan trailer koji pokazuje ideju iza igre.

Igra će imati 12 poglavlja, a ukoliko skupi i više od predviđenog iznosa dobit će nove epizode i likove, a možda i verzije za ostale konzole. Inače, priča igre pratit će detektiva Paula Beckera koji istražuje krvavi gangsterski masakr u Louisiani te kroz razgovor s osumnjičenima otkriva istinu o „Eternalsima“, tkogod da oni bili. Otkrivajući tu istinu, Becker će proći kroz 2500 godina dugu povijest i posjetiti Egipat, Englesku, Mađarsku i SAD. Kako navodi službeni opis igre, igrači će tijekom igre preispitivati percepciju stvarnosti dok se ispred njih miješaju povijesne činjenice i uznemirujuća fikcija.

Zvuči zanimljivo, pa stoga nestrpljivo čekamo početak Kickstarter kampanje ovoga ponedjeljka kako bismo saznali još detalja o samoj igri.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?