HCL.HR

Najavljen Shadow Warrior remake

Stjepan Fikter 10.05.2013.   •   3 komentara


Shadow Warrior, naslov koji je izašao davne 1997. godine iz 3D Realms studija, ponovno će oživjeti u obliku prerade, točnije rečeno kao sasvim novo viđenje originala.

Izdavač Devolver Digital te developer Flying Wild Hog objavili su da rade na Shadow Warrioru, preradi istoimenog 3D Realmsovog FPS-a iz 1997. godine. Flying Wild Hog je do sada napravio samo Hard Reset, a na Facebook stranici otkrili su kako rade na novom projektu koji će biti potpuno novo viđenje Shadow Warriora što ukazuje da će to prije biti svojevrsna prerada, a ne nastavak te igre. Osim objave da rade na novoj igri, nema nikakvih informacija poput datuma izlaska ili platformi na kojima će se igra naći.

Prije nego što je Shadow Warrior otkriven, izdavač Devolver Digital putem Steam Greenlight stranice dao je naslutiti o čemu se radi pomoću Blade Analyzer Pro videa koji je napravio Zilla Corporation, zlobni konglomerat iz Shadow Warriora. Uz malu pomoć nepoznate osobe, GameFront je otključao FTP pristup službene stranice za igru na kojoj se nalazi Shadow Warrior logo te se spominje studio Flying Wild Hog.

Komentari (3)

  • Shazaam

    10.05.2013 - 21:32

    Prvo uništili Đuku, sad će i ovo. Right in the childhood :/

  • MaliMicek

    10.05.2013 - 22:12

    Hard Reset im nije bio loša igra.

  • krolesi

    11.05.2013 - 08:18

    You dont mess with a Lo Wang!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?