HCL.HR

Najavljen Silent Hunter Online

Zoran Žalac 27.04.2012.   •   0 komentara


Nakon Ghost Recona, Silent Hunter je sljedeći Ubisoftov serijal koji će uploviti u vode free-to-play modela igranja, zajedno s novim razvojnim timom iza sebe.

Posljednji izdanak podmorničkog Silent Hunter serijala svojevremeno je doživio pravi fijasko zbog Ubisoftove odluke da onemogući igranje igre bez stalne povezanosti s internetom. Dvije godine kasnije, stvari su nešto drugačije – novi Silent Hunter ponovno je pred nama, no Ubisoft ovoga puta ne provodi svoju drakonsku zaštitu već igračima nudi besplatan uvod u igru putem free-to-play modela.

Silent Hunter Online bit će browser igra s 3D grafikom u Flashu, a omogućit će igračima da svojim djelima utječu na virtualna pomorska prostranstva te da kooperativno obavljaju svoje misije. Razvoja igre prihvatio se studio Blue Byte kojega poznamo po vrlo dobrim igrama iz The Settlers i Anno serijala. Konkretnog datuma izlaska zasad još uvijek nema, no prijave za betu su u tijeku, pa ako vas zanima isprobavanje igre – pohitajte na ovu službenu stranicu.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?