HCL.HR

Najavljen Smite World Championship 2016

Stjepan Fikter 16.07.2015.   •   0 komentara


Početkom siječnja iduće godine, opet će se najbolji timovi iz cijelog svijeta sukobiti za titulu novog svjetskog prvaka, ali ovaj puta uz PC verziju, bit će i natjecanje za Xbox One timove.

Developer Hi-Rez Studios najavio je drugo svjetsko prvenstvo u Smiteu, ovaj puta s novim nazivom. Smite World Championship presented by Xbox One opet će se održavati početkom godine i to od 7. do 10. siječnja u Atlanti unutar Cobb Energy Performing centra koji je bio poprište i prošlogodišnjeg natjecanja.

Kao što je vidljivo iz naziva natjecanja, uz PC verziju, Xbox One timovi također će odmjeriti svoje snage. U verziji za osobna računala, timovi iz Sjeverne Amerike, Europe, Brazila, Latinske Amerike, Kine, Australije i Novog Zelanda imat će priliku osigurati svoje mjesto na turniru, no tek u jesen će se znati tko će sve sudjelovati na natjecanju.

Nagradni fond ovaj puta bit će postavljen na milijun dolara zbog želje da novac bude ravnomjerno raspoređen između timova, a dva milijuna dolara koje su prikupili igrači bit će raspoređeni kroz cijelu drugu sezonu koja trenutačno traje te završava nakon svjetskog prvenstva.

S druge strane, Smite Xbox One Invitational natjecanje gdje će se sukobiti četiri tima, imat će nagradni fond od 150,000 dolara. Xbox One verzija Smitea nalazi se još uvijek u beta verziji s time da bi tijekom idućih mjeseci trebali vidjeti službeni izlazak iz testiranja.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?