HCL.HR

Najavljen stealth RPG Styx: Master of Shadows

nebel 23.01.2014.   •   2 komentara


Tvorci prijašnjih Game of Thrones igara otkrili su svoj sljedeći projekt. Riječ je o RPG naslovu orijentiranom na stealth, a naziv mu je Styx: Master of Shadows.

Razvojni tim Cyanide Studios, poznat po prilično mlakim Game of Thrones adaptacijama, prihvatio se novog projekta. Na njihovoj službenoj stranici otkriveno je kako im sljedeća igra nosi naziv Styx: Master of Shadows. Riječ je o stealth RPG naslovu u kojemu glavnu ulogu ima vješti goblin Styx, isti onaj koji se pojavio u prijašnjoj Cyanideovoj igri Of Orcs and Men. Styx se infiltrira u Akenash toranj i nastoji doći do blaga, no na putu do njega treba se prošuljati pokraj ljudi i vilenjaka.

Igra će brojati više različitih misija sa zadacima kao što su traženje određene informacije, krađe i ubojstva. Developer tvrdi da će se svi zadaci moći izvršiti na više načina, a u samu srž igre bit će uklopljen i RPG sustav, odnosno drvo s vještinama koje ćemo otključavati na temelju napretka.

Styx: Master of Shadows najavljen je za PC, a trebao bi izaći kasnije ove godine. Uz najavu smo dobili i set od četiri screenshota koje možete pogledati ispod ovih redaka.

Komentari (2)

  • Me666

    23.01.2014 - 16:20

    Ako bude kao Of Orcs and Men – ja zadovoljan

  • Adam Jensen

    23.01.2014 - 17:09

    Joj koliko mi je ova vijest popravila dan, pa Of Orcs and Men mi je ostao veoma lijepom sjećanju a pogotovo mi se svidio Styx (i on svojom pojavom a pogotovo njegove gameplay dionice). Ovo će rulat

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?