HCL.HR

Najavljen The Legend of Zelda: Twilight Princess HD za Wii U

Zoran Žalac 13.11.2015.   •   5 komentara


Kako bi fanovima skratio čekanje na novu The Legend of Zelda igru, Nintendo će početkom iduće godine izbaciti još jednu preradu. Ovoga puta HD tretman dobit će Twilight Princess.

Tko bi se nadao tome da će Nintendo pred kraj životnog vijeka Wii U konzole istu opskrbljivati s takozvanim HD preradama? Vjerojatno ni njima samima to nije bilo u planu, ali na Wii U konzoli vidjet ćemo tako najmanje dvije prerade The Legend of Zelda, baš kao i na 3DS-u. Ranije smo tako dobili Wind Walker HD, a danas je najavljeno kako uskoro stiže i Twilight Princess HD.

Riječ je o hitu iz 2006. koji se našao na GameCube i Wii konzolama, i koji je svojevremeno smatran čak i najboljim dijelom čitave Zelda franšize. Neki ga smatraju najboljim čak i poslije Skyward Sworda pa se prerada u HD verziju definitivno može uzeti kao veliki “fan service”. Prerada inače neće biti samo vizualna nego ćemo vidjeti i neke preinake u samom gameplayu.

Potvrđeno je i da će igra imati svoju Amiibo figuricu koju će se moći koristiti i u nadolazećoj, novoj Zelda igri za Wii U. Na njoj se inače još uvijek radi i u planu je za 2016. No prije nje zaigrat ćemo Twilight Princess HD koji će izaći 04. 03. 2016. godine.

Komentari (5)

  • brlja

    13.11.2015 - 10:20

    Sve se bojim da će zelda u postat zelda nx…

    • Nicholas1941

      @brlja, 13.11.2015 - 17:19

      Ako si pogledao bilo koji video povezan s ovim Directom, znao bi da je Nintendo potvrdio da je na WiiU i da nema planove za sada prebaciti je na NX.

  • LuxUltime

    13.11.2015 - 13:41

    Ovaj se zbilja služi engleskim dobro lol HAHAHA KOMA XD

  • milenko

    13.11.2015 - 16:58

    Izgleda zanimljivo,ali ne verujem da cu je kupiti,jos uvek nisam ni završio TP na wii jer sam bio zauzet igrajuci neke AAA igre pa sam skroz zaboravio na ovu igru,ali sto se mene tice igra izgleda dovoljno dobro na wii da mi ova verzija netreba 🙂

  • MajA13

    15.11.2015 - 15:01

    Ovoga puta HD tretman dobit će Twilight Princess, šta reći osim juhuuuuu….. [3 ^ [3

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?