HCL.HR

Bivši developeri Lionhead studija najavili The Sexy Brutale

Filip Galeković 19.08.2016.   •   2 komentara


Naslov je vrlo sugestivan, no nova igra bivših Lionheadovaca je otkačen projekt čiji je središnji motiv krvavi maskenbal.

sexy-brutale

Prije nekoliko dana objavljena je informacija da će razvojni tim Tequila Works ponuditi svoje iskustvo proizvođačima dugoočekivanog platformera Rime, što je poprilično ambiciozan projekt, ali to nije jedina igra u koju Tequila Works ulažu svoje vrijeme i novac.

Od bivših developera iz Lionhead studija tako je najavljena avanturistička puzzle igra The Sexy Brutale, na koju su Tequila veselo skočili čim su im proizvođači rekli o čemu se tu zapravo radi.

The Sexy Brutale je projekt braće Charlesa i Jamesa Griffithsa koji su formirali proizvođačku kuću Cavalier Games da bi se mogli posvetiti radu. Jedino što zasad znamo jest da je premisa fokusirana na svojevrsni maskenbal gdje će igrači morati spašavati posjetitelje od krvoločnog osoblja.

Tequila Works nisu naveli što ih je to točno zaintrigiralo kod ove igre, ali je rečeno da su iznimno uzbuđeni zbog šanse da ponude svoju povratnu informaciju developerima. The Sexy Brutale bi trebao izaći početkom iduće godine na PC, PlayStation 4 i Xbox One platformama.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • Uraptor

    19.08.2016 - 19:20

    Sudeci po ovom šarenilu na kojem bi im i sam Pikaso pozavidio, izgleda ne stede na tequili…

  • l)oolvl

    20.08.2016 - 02:40

    daš ovakvo ime igri i odmah skoči prodaja za makar 10%

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?